Over ons

Laten wij ons aan je voorstellen. Wij zijn Astrid en Dion van Noije. Samen met onze 4 kinderen woonachtig in het dorpje Egmond aan den Hoef, gelegen in Noord Holland. Eind 2014 wilden we graag een hondje voor ons gezin. Gedurende de zoektocht naar wat het juiste ras voor ons zou zijn, waren we er snel achter dat het een Cavalier King Charles Spaniel moest worden. De kenmerken van dit ras spreekt ons zeer aan en we waren dan ook gelijk verkocht. 

In oktober 2015 konden we onze Cavalier King Charles tricolor Donna ophalen en sinds die tijd is het onze passie geworden. Wat begon met een Cavaliertje voor onze kinderen is nu onze hobby.

Augustus 2017 hebben we een eerste nestje gefokt. Dit nestje heeft ons doen besluiten dat we verder willen gaan fokken. Daarom hebben we besloten van dit nestje één teefje te houden en in de toekomst willen we zo meer Cavalier king Charles pups te koop aan kunnen bieden.

Tevens hebben we in oktober 2017 een kennelnaam aangevraagd en op 06 februari 2018 hebben we de kennelregistratie 'CavalierVriend' mogen ontvangen en met dit alles ... deze website als gevolg.

Kijk snel verder op onze website.

Cavalier King Charles Spaniel | Cavalier-Egmond.nl

Groetjes

Astrid en Dion

CavalierVriend © 

 

www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel