Welkom

Welkom op de website van Cavalier-Egmond.nl. Hier willen wij je kennis laten maken met onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Cavalier King Charles Spaniel.

Wij zijn in zekere zin een kleine Cavalier King Charles fokker, maar doen dit puur hobbymatig. We bieden hiedoor af en toe Cavalier King Charles pups te koop aan. Daarbij hanteren we een streng fokbeleid volgens de richtlijnen van de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle ouderlijke dieren hebben alle vereiste onderzoeken ondergaan en scoren uitmuntend. Alle pups komen in bezit van een stamboom.

Onze puppies groeien op in huiselijke kring. Er wordt veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren we ze omgaan met andere huisdieren, huiselijke geluiden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen.

NIEUWS 15-10-2017:
Momenteel zijn wij geen kennel. Echter hopen we deze titel binnenkort te mogen dragen. De aanvraag voor een kennelnaam loopt en zodra de Raad van Beheer ons de kennelregistratiekaart heeft toegezonden zullen we de website naar de nieuwe naam aanpassen.

Ben je op zoek naar een King Charles hond zie onze pup-informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

- We wensen je veel kijk plezier -

 

www.Cavalier-Egmond.nl

Cavalier King Charles Spaniel