Home

Welkom op de website van Cavalier-Egmond.nl. Hier willen wij je kennis laten maken met onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Cavalier King Charles Spaniel.

Wij zijn in zekere zin een kleine Cavalier King Charles fokker en doen dit puur hobbymatig. Hierdoor bieden we af en toe Cavalier King Charles pups te koop aan. Daarbij hanteren we een streng fokbeleid volgens de richtlijnen van de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle ouderlijke dieren hebben alle vereiste onderzoeken ondergaan en scoren uitmuntend. Alle pups komen in bezit van een stamboom.

Onze puppies groeien op in huiselijke kring. Er wordt veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren we ze omgaan met andere huisdieren, huiselijke geluiden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen.

NIEUWS UPDATE: 03-12-2017
De aanvraag voor een kennelnaam loopt en staat inmiddels ter publicatie op de website van de Raad van Beheer. Januari 2018 zal de aanvraag worden doorgestuurd naar de FCI, waar we de kennelregistratiekaart mogen ontvangen.

www.Cavalier-Egmond.nl wordt www.CavalierVriend.nl

Ben je op zoek naar een King Charles hond zie onze pup-informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

- Lees snel verder op de website -

 

www.Cavalier-Egmond.nl

Cavalier King Charles Spaniel