Home

Welkom op de website van kennel 'CavalierVriend'. Hier willen wij je kennis laten maken met onze werkwijze en onze liefde voor het ras de Cavalier King Charles Spaniel.

Het fokken van de Cavalier King Charles doen we puur hobbymatig. Hierdoor bieden we af en toe Cavalier King Charles pups te koop aan. Dit in de kleuren tricolor en/of blenheim. Daarbij hanteren we een strenfokbeleid volgens de richtlijnen van de Cavalier Club Nederland en de Raad van Beheer. Alle ouderlijke dieren hebben alle vereiste onderzoeken ondergaan en scoren uitmuntend. Wij leveren uitsluitend cavalier pups met stamboom.

We mogen je vermelden dat we op 06 februari 2018 onze kennelregistratiekaart, vanuit de Raad van Beheer, hebben ontvangen. Hiermee zijn we een erkende kennel. De door ons aangeboden pups zullen dan ook een stamboomnaam verkrijgen bestaande uit de kennelnaam 'CavalierVriend'... gevolgd door een roepnaam.

Onze puppies groeien, net als onze teven, in huiselijke kring op. Er wordt veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren we ze omgaan met met andere huisdieren, huiselijke geluiden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen. 

Ben je op zoek naar een King Charles hond?... neem vrijblijvend contact met ons op of klik hier voor meer informatie.


NIEUWS UPDATE: 09-03-2018

De eerder gebruikte naam 'Cavalier-Egmond' is omgezet naar 'CavalierVriend' en zal niet meer worden gebruikt. Al onze contactgegevens zijn hier inmiddels op aangepast;

 

 

- Lees snel verder op de website -

CavalierVriend © 

 

www.CavalierVriend.nl

Cavalier King Charles Spaniel