Gastenboek

Wij stellen het zeer op prijs dat je een bezoek brengt aan onze website. Laat een berichtje achter in het gastenboek en deel je ervaringen met ons en anderen.

Bij het plaatsten van je bericht zal je e-mailadres niet op de website worden getoond.

Loes Ackermann
14-10-17 23:26:51
Ja, inderdaad weer héle leuke beelden en wat zijn het een boefjes zo met elkaar. Zo leuk die filmpjes en foto's, waardoor je ze eigenlijk vanaf het begin steeds hebt kunnen volgen. Woensdag is het dan eindelijk zo ver. Alles staat klaar voor Charlie. Dan komt er in de bench vol met knuffels een "echte" knuffel bij en hij is meer dan welkom :-)
Lianne Hutting
14-10-17 21:12:34
Hahaha, het laatste filmpje van gisteren is echt geinig. Vooral als wij zien dat onze Bella ondanks al het drukke gedoe om d'r heen en zelfs boven op d'r duiken rustig verder gaat met het knabbelen aan het bot. Het zal d'r zo te zien een worst wezen met al het gekeet om d'r heen, ik heb lekker het bot, zo zie je ze kijken. Prachtig.
Lianne en Theo Hutting
01-10-17 20:57:09
Wat prachtig om te zien hoe lekker ondeugend onze Bella is. Oh wat willen wij haar graag vasthouden en lekker knuffelen, maar ook voor ons is het te ver rijden om zomaar even langs te komen. We kijken zo uit naar haar over aantal weken. Haar plekje is al gereserveerd in de huiskamer.?
Monique Wessel-Landeweerd
30-09-17 23:02:43
Nog heel erg bedankt voor jullie hartelijke ontvangst vorige week zaterdag, waarbij we voor het eerst kennis mochten maken met Donna en haar pups en dan speciaal met Doeska. Ik sluit me volledig aan bij Lianne en Theo Hutting. Ook wij hebben ongeveer een maand geleden onze Sophietje in moeten laten slapen na bijna 12 jaar en de leegte in huis is verschrikkelijk. Daarom is het zo verschrikkelijk fijn om weer het uitzicht te hebben op zo'n kleine wurmpje dat helemaal van je afhankelijk is en dat je daar heerlijk mee kunt spelen, vanalles kunt leren en natuurlijk helemaal suf knuffelen ;). Het ras is zo vriendelijk, dat ook wij niet twijfelden toen jullie advertentie online stond. Onze angst met broodfok te maken te krijgen was zo ineens weggehaald doordat jullie gelukkig de fok compleet volgens de regels hebben gedaan. Het lijkt mij geweldig om over een paar jaar zo ook een bijdrage te kunnen leveren in het weer gezond krijgen en houden van de cavaliers. Jammer dat we niet wat dichterbij wonen en ik de reis niet telkens aan kan, anders waren we zeker nog een keer komen kijken. Maar gelukkig houden jullie ons op de hoogste met de mooiste filmpjes en foto's waardoor we toch een beeld krijgen van hoe liefdevol en zorgzaam ze bij jullie worden opgevoed. Wij beloven jullie dat we met het hele gezin alle moeite zullen doen om Doeska in de toekomst een heel fijn huis te bieden. Voor ons kan de tijd niet snel genoeg gaan.........
Loes Ackermann
26-09-17 15:39:48
Het wordt steeds moeilijker om Charlie bij jullie achter te laten al zijn we pas op de helft. Gelukkig ervaren we elke keer weer dat jullie hele gezin fantastisch zorgt voor dit nestje. Daardoor gaan we de tweede helft ook wel "overleven". ;-) De laatste foto's op Facebook van die hoopjes hond zijn geweldig en het filmpje waarin ze pap eten is ook erg leuk. Mooi om te zien dat Charlie zich netjes gedraagt en zijn zusjes ook wat gunt, haha.
Tonen: 5  10


 

www.Cavalier-Egmond.nl

Cavalier King Charles Spaniel